Hem > Utrikespolitik > De svarta rasisterna i Italien och Europa

De svarta rasisterna i Italien och Europa

Folkmassor till attack mot romer i Italien

SvD den 17/05/2008

Berlusconi får tydligen uttala sig hur nedsättande han vill om andra folk! Och italienarna får tydligen bete sig hur som helst utan att EU ingriper!

800 romer har tvingats fly från sina bostäder i förorter till Neapel. Detta sedan arga folkmassor gått till attack och bränt ner tältläger efter att en tonårig romsk flicka anklagats för att ha försökt stjäla ett litet barn.

Alltså är brott inte begånget, det stod ”försökt stjäla” ett litet barn. Dessutom står det att flickan bara är ”anklagad” för försök att stjäla ett litet barn. Brott ej styrkt, med andra ord! Frågan är om ”incidenten” ens har anmälts till polisen.

Vidare står det; ”Under veckan har ungdomar kastat molotovcocktails och tänt eld på lägrena, samtidigt som man hindrat brandkåren från att släcka bränderna.”

”Det här är vår version av etnisk rensning, säger en Neapelbo utanför det nedbrunna lägret enligt brittiska The Times.”

Poliser på plats har inte stoppat våldsdåden mot romerna, enligt uppgifter.

Som jag ser det så är det inte en version av etnisk rensning, det är etnisk rensning! Dessutom är attackerna mot romerna ingen isolerad händelse.

Åter till Berlusconi. När Berlusconi nu vunnit valet lovar han hårdare tag mot papperslösa invandrare och just romer. ”En ondskans armé” kallade Berlusconi de tusentals papperslösa invandrare som bor i Italien.

FN:s flyktingkommissariats lokalkontor i Rom drar paralleller till hur romer tvingats fly från länderna på Balkan. – Vi trodde aldrig att vi skulle få se sådana här scener i Italien, säger en representant enligt brittiska The Times.

För inte länge sedan anklagade Berlusconi kineserna för att äta barn. Berlusconi tänker som en högerextremist! Det är alltså ett återkommande tema för Berlusconi det här med hans klumpiga munväder. Varför säger inte Carl Bildt något, är det för att han är gift med en italienska? Jag tror inte det, ingen annan statsledare, utrikesminister eller EU-parlamentariker har besvarat berlusconis grodor, vad jag vet!

Roger Klang, Lund den 18/05/2008

Annonser
 1. Lars-Ove
  20 maj, 2008 kl. 21:22

  Du ska ha väldigt klart för dig att försöker man stjäla spädbarn så får man ta konsekvenserna. Det finns absolut ingen som helst förmildrande omständighet när det gäller sådant.
  Jag kan informera dig om att den 16 årige zigenerskan blev tagen på bar gärning med spädbarnet i famnen. Dagen efter så sålde en annan zigenerska sitt eget barn till en annan zigenerska på BB för 500 euro och dagen efter det så försökte ett zigenarpar stjäla en 3åring på en parkering i Catania på Sicilien.
  Självklart ska man inte lyncha människor, men barn är som sagt en väldigt känslig sak.
  Sedan så måste även en person som du förstå att mellan 100000-120000 illegalt invandrade zigenare medför en hel del med problem.
  När det gäller Berlusconi och det han säger så kan jag informera dig om att det är mestadels lögner och förvridningar av vänsterpolitiker och deras allierade vänsterjournalister. En kampagn som skapades av den italienska vänstern för 15 år sedan bara för att han vann italienska valet och räddade demokratin.
  När det gäller EU så har italienhataren Schultz, mannen som tillät sig själv att gravt förolämpa Berlusconi i eu parlamentet för 6 år sedan ikväll haft ett snabbinkallat möte om zigenarnas situation i EU. Bara det att hela mötet handlade om skitsnack om regeringen Berlusconi.
  Sedan till sist så kan jag informera dig om att regeringen Berlusconi har inte ens tillträtt så det är bara löjligt att insinuera att han skulle ha något med senaste veckans händelser i Italien att göra.
  Ett litet tips: Varför inte lägga till ordet komunist efter ordet konservativ i din presentation. Vore inte det ärligare?

 2. 20 maj, 2008 kl. 23:35

  Sådana saker och liknande händelser äger rum i Sverige, Japan, Spanien, ja överallt, men du ser inte oss starta en etnisk rensning för det! Jag har inte läst någonting om någon lynchning! Du verkar detaljerat kunna redogöra för händelseförloppet som du påstår ägde rum, och som ledde fram till den etniska rensningen, var har du fått din information ifrån? Själv har jag fått förlita mig på Svenska Dagbladet, dem är pålitliga!

  Det jag vet är att Berlusconi uttalat sig nedsättande mot folkgrupper förut, som att kineserna äter barn och nu senast om illegala immigranter och zigenare – att de är en ”ondskans armé”. Någonting annat har jag inte hört. Såvida inte svensk TV medvetet felaktigt har översatt Berlusconis fadäser så sade han det han sade! Berlusconi har knappast räddat demokratin, han äger ju flera mediebolag som han bestämmer vad dem ska få säga. Att äga mediebolag borde vara förbjudet för en politiker i ett demokratiskt land!

  Som sagt var, jag har inte hävdat att Berlusconi har dragit i trådarna bakom den etniska rensningen, men han är gemensamt med pöbeln skyldig till händelseförloppet genom sina uttalanden om att romerna är en ondskans armé!

  Någon kommunist är jag inte, däremot så är jag en svensk patriot! Vem är du?

  Roger Klang, Lund den 20/05/2008

 3. Lars-Ove
  21 maj, 2008 kl. 10:08

  För det första så har inte Sverige mellan 700000-1000000 ILLEGALA invandrare. Sverige har x antal invandrare som antingen kommer från EU och är här legalt, sedan har de x antal utomeuropeiska invandrare som har fått eller väntar på uppehållstond/medborgarskap, sedan finns det lite utbytesstudenter samt ett hundratal illegala invandrare som är här och jobbar svart eller lever av kriminallitet.
  När det gäller italien så kan jag berätta för dig att till skillnad från svenskar som sitter hemma i sina lägenheter och på fyllan klagar på invandringen och önskar att alla svartskallar blev utslängda så är italienarna det mest välkomnande folket. Italienarna är inte rädda för andra människor från andra kulturer eftersom de har 2500 års av erfarenhet av relationer med andra folk. Däremot så har italienarna mycket svårt för personer som inte uppför sig väl eller om du är en ouppfostrad person helt enkelt.
  När det gäller händelsen i neapel, så ska du veta att napolitanarna anses som det mest tålmodiga folket i Italien. Napolitanarna har alltid kallats för italien zigenare tom, detta för att Neapel har alltid varit extremt drabbat av arbetslöshet, fattigdom och misär. Napolitanarna har då under århundradena lärt sig att överleva på ”konstnärlighet” samt småbrott typ ficktjuveri och liknande samtidigt som de har alltid haft mycket humor och självironi ang deras hårda liv. Napolitanarna har ett ordspråk som fritt översatt går så här…..om jag har mat då äter även du, om du är en skitstövel så slår jag ihjäl dig……och det är ganska representativt för dem. För att återgå till händelsen när de fördrev zigenarna: När dessa zigenare kom till Neapel så gav komunen dem tillstånd att bosätta sig på en tomt. De bodde då där i 4 år och försörjde sig på att samla koppar, tigga, prostituera sig, ficktjuveri, stjäla och ibland även inbrott. Deras personliga hygien sköter de i diverse 1600-1700 tals fontäner samt de urinerar i portar ecc. I kombination av att Napolitanarna dessutom lever sedan ett år med en fruktansvärd stank från sopbergen på dess gator samt en åklagarmyndighet som släpper ut personer som anhålls för den typen av brott samma dag som de arresteras så rann bägaren helt enkelt över när den 16 åriga zigenerskan ertappades med ett spädbarn i sin famn och folket tog lagen i egna händer. Självklart skulle det aldrig hända i sverige men enda anledningen till det är att vi svenskar är fega och inte vågar försvara oss själva om vi märker att våra folkvalda inte vågar göra något. Så vi låter kriminella härja fritt här. Vi vill ju inte bli kallade för rasister fast det kanske är det vi egentligen är små fega rasister som inte vågar någonting. Medans italienarna står upp och försvarar sig själva om inte myndigheterna gör det åt dem samtidigt som om en ny zigenargrupp skulle komma till neapel så skulle denna nya grupp få en chans att leva där om de ville.
  När det gäller Berlusconi så är det helt klart att han räddade demokratin i Italien. 1992-1995 så försökte milanos åkagarmyndighet på att göra en statskupp. Åklagarmyndigheten i italien hade inskrivet i sina stadgar att ett av deras mål är att avskaffa borgligheten i Italien med lagliga medel. Diverse extremvänster partier utgick ifrån att åklagarmyndigheten vill ha ett komunistsamhälle medans de i verkligheten ville ha ett samhälle där åklagarmyndigheten övervakade allt och alla så att lagen följdes till punkt och pricka.
  När Bettino Craxi föll och Berlusconi då förlorade sitt politiska skydd så tänkte han självklart att han inte hade minsta lust att få sina företag beslagtagna samt hamna i fängelse. Varför skulle han velat det? Knappast hans fel att han drev företag i en miljö skapad av det korrumperade KD och PSI. Fanns inte mycket att göra på den tiden i Italien som du ville vara företagare. Bara att gilla läget helt enkelt.
  Hur som helst. Han bildade då Forza Italia och sex månader senare vann han valet. På den här tiden fanns det inga demokratiska vänsterpartier kvar så extremvänsterpartierna hade väntat sig att de lätt skulle vinna det valet. De valkampagnade och sa saker som…..inom sex månader så har vi förstatligat alla privata företag och delat ut dem till dess arbetare ecc.
  Nu blev det inte så. Berlusconi vann och börade bygga en italiensk mitt-höger politik för att fylla upp vakumet som åklagarmyndigheten hade raserat. Berlusconi blev då milanos åklagarmyndighets prioritering nummer ett. Han blev guldkalven som skulle slaktas. Det skapades diverse åtalspunkter mot Berlusconi på lösa grunder, för du förstår att åklagarmyndigheten i Italien har rätt att öppna en utredning mot en person utan misstanke samt de har även rätt att misstänka en person för ett specifikt brott och sedan utreda denne och se om misstanken existerar i verkligheten. Som motpol till åklagarmyndighetens stora frihet så har domstolarna stora beviskrav för att dömma en människa.
  De försökte som sagt få Berlusconi på fall men lyckades inte. Vänsterpartierna påbörjade då vid denna period deras 15 åriga kampagn med lögner, förtal, förvridningar och rena påhitt. Svenska journalister hoppade självklart på tillsammans med The Economist i denna kampagn och våra kära svenska journalister tog allt detta skitsnack som kom från italiensk media och lyckades lägga det på en ännu lägre nivå med artiklar som t. ex handlade om hans hårtransplantationer, klädsel, lögner som typ att han är fascist eller att de har aldrig skrivit en enda sak om hans politik bara om sådant som sagts som skämt eller utanför ämnet/debatten.
  Jag ska tom ge dig ett närstående exempel. Vi fick läsa här i sverige att B tyckte att högerns kvinnor var vackrare än vänsterns. Jag såg den debatten på Italiensk tv. Det handlade om hur det denna gång inte skulle bli något valfusk.(ett valfusk som dessutom erkänts av en minister i vänsteregeringen Prodi med orden….att det var för nationens bästa. Valfusket gick till så att en massa röster köptes av utlandsitalienarna för 20-30 euro st och skickades till italien med förkryssade med vänsterpartier, samt att i södra italien så tog blankrösterna bort och lades tillbaka med ikryssade vänsterpartier. Konstaterat fakum alltså!!). Hur som helst Berlusconi sa då att denna gång så skulle de ha Forza Italia reppresentanter i alla valkontor under de båda valdagarnas hela dygnstimmar. För att dessa inte skulle behöva äta så hade FI kvinnoförening erbjudit sig att laga och leverera mat till valobservatörerna. Han sa då att….våra kvinnor är inte bara vackra och intelligenta de är fantastiska kockar också. Alltså det handlade om catering och sedan kunde man läsa om hur fula vänsterns kvinnor var i diverse tidningar.
  Detta har är ett exempel hur journalister i Italien och Sverige har förvridigt och ljugit ihop. Inte ett ord om debatten i sig utan endast en förvridning av en avslutande komplimang till ett partis kvinnoförening.
  Nu när det gäller den senaste veckans skitsnack så är det ganska intressant att se att svenska journalister/vänster politiker har inte riktigt vaknat men det kommer nog. Jag menar ta bara och se på de spanska feministiska politikerna som sagt saker som att Berlusconi är rasist och hans regering, som inte ens tillträtt, för en fascistisk politik. Hur tillåter de sig? De tar sitt missnöje med att B sa att spanska regeringen var för rosa till att vrida det till att utnyttja tragedin i Neapel till att förolämpa en folkvald regering som inte ens har tillträtt. Jag kan väl dessutom tillägga att medans spnien skuter ihjäl de flyktingar som försöker hoppa över stängslen för att komma in i Spanien så samlar Italienarna ihop de flyktingar som kommer till Itatlien och ger dem mat, vård och husrum.
  Sedan så kan det också tilläggas att eurpoavänsterns hat mot Berlusconi är så stort att de inte märkt att Veltroni, ledaren för vänsteropositionen i Italien har lagt om taktik och har sagt att vänsterns största fel har varit att deras politik har under 15 år baserats på antiberlusconism, samt att det varit det enda som förenat dem. Han har också sagt att han kommer att stödja regeringen Berlusconi i deras imigrationslagpaket eftersom Italien inte har några invandringlagar/regler och den illegala invandringen är ett stort problem. Alltså hela italienska parlamentet stödjer B i detta. Veltrona sa också igår att de spanska ministrarnas kritik saknar grund och är helt felaktig och idag ringde den spanske utrikesministern till italiens utrikesminister och bad om ursäkt.
  Personligen tycker jag det är bra att Veltroni visar seriositet och vill föra en seriös oposition. Italien har många akuta problem. Sedan är det bästa av allt att de i svensk media hatade valreglerna som infördes av Berlusconi eftersom de enligt svenska journalister var gjorda för att gynna honom själv. Ja dessa (som förde Prodi till maten i förra valet), dessa regler har gjort så att idag så finns det endast 8 partier i parlamentet mot de 39 som fanns senast. Detta är ytterliggare en stor prestation av Berlusconi som gjynnar Italien eftersom alla extremister nu inte är med och de inte har någon avgörande makt. Partier som haft 0,2-1,5% har haft en avgörande roll i italiensk politik. Bara bra att vara av med dem.
  Till sist vem var jag?? Jag är en svensk som växte upp i Italien, bodde där i 12 år pga att min far arbetade för ett stort svenskt företag. Jag bodde där under den oroliga tiden på 90 talet och pratar av egen erfarenhet. Du förstår Italien ligger mig nära om hjärtat och det stör mig MYCKET att svenska jounalister, i deras hat mot B, tillåter sig själva att fördömma/förlöjliga hela det italienska folket vilket deg ör indirekt när de skriver sitt skitsnack.
  Du skriver att du vill bli statsminister. Jag hoppas du inte blir det för jag vill inte att en person som inte dubbelkollar eller bara utgår ifrån att det han läser är sant, leder mig och mitt land. Min röst får du inte även fast du tydligen är medlem i ”mitt” parti.

  Mvh.

 4. Lars-Ove
  21 maj, 2008 kl. 12:30

  Jag läser igenom ditt svar till mig och ser att jag glömt svara på en del påståenden från dig.
  För det första….etnisk rensning….ja det får stå för dig och det enda jag säger om det är att om det var etnisk rensning det som hände i Neapel så var det etnisk rensning det som pågick här i Sverige mellan ca 1992-1996 när alla flyktingförlägningar sattes i brand. Enligt mitt sätt att se det så var det dessutom värre eftersom det var organiserat och det som skedde i Neapel var spontant. Inte heller hörde jag från typ italienskt håll politiker och journalister att beskriva oss svenskar som rasistiska nazister eller liknande. Nej italienarna skulle aldrig tillåta sig att blanda sig i ett demokratiskt lands inre angelägenheter på samma sätt som vi tillåter oss. De skulle snarare förklara det med att det var händelser orsakade av ett fåtal knäppskallar och inte kalla hela befolkningen för rasister eller liknande.
  Sedan när det gäller Berlusconis mediabolag så är sanningen följande. Han äger 3 st nationella tvkanaler av 12 st. Han äger 1 st nationell dagstidning av ca 30-35 st. Hans bror äger dessutom 1 st nationell dagstidning. Han äger 1 st radiostation av ca 200-250st nationella radiostationer. Han äger 3 st ”Se och Hör” liknande tidningar av jag vet inte hur många. Han äger också bokförlaget Mondadori där han publiserar många av de kritiskt skrivna böcker om honom själv. Han sa även en gång på skämt att anledningen till att han publiserade dessa ”skitsnack böcker” var att det är dem han tjänar bäst på. När det gäller hans och hans brors båda tidningar så stödjer de Berlusconi och högerpartiernas politik. När det gäller dagstidningar i Italien så är de alla och exakt alla kontrollerade av olika partier. Alla har ett parti bakom sig och de propaganderar för det partiets politik. Det är en av anledningarna till att det skrivs så mycket gojja eftersom han har ca 20 st som är emot honom och endast ett fåtal neutrala. Svenska journalister brukar kopiera L´Unita´och Il Manifestos artiklar (komunisttidningar)och servera dem till svenska folket som sanningar. När det gäller svd så serverar de, en lite mer nedtonad bild men ändå i linje med hur den generella bilden av hur italienska nyheter beskrivs av majoriteten av svenska journalister. Anledningen till det är att de inte har någon egentlig bevakning av Italien samt att de vill inte stöta sig med den bild som är bestämd att såhär ska det vara. Det är samma sak som när det gäller den svenska invandringspolitiken. Finns ingen som skulle våga skriva en annorlunda syn på den politiken. Då behöver desutom inte en annorlunda åsikt vara lika med en rasistisk åsikt, men det får inte existera någon annan åsikt. Berlusconi är drabbad av samma sak.
  För att återgå till B. När det gäller hans 3 tvkanaler så är det ingen av dem som för någon egentlig politik eftersom deras inriktning är som följande.
  Rete 4: En kanal för hemmafruar med mycket telenovelas, serier, romantiska filmer, ”kvinnoprogram”.
  Italia 1: Inriktad på ungdommar, filmer och program som ungdommar ser på, musikprogram, mycket lekar.
  Canale5: Har mycket samhällsdebattprogram. Deras största programledare är socialisten Maurizio Costanzos debattprogram. Costanzo som i 15 år sagt att B har ALDRIG haft en åsikt om innehållet i hans show. Costanzo satt även en period i parlamentet för socialisterna. Sedan har även de en massa filmer och serier.
  När det gäller nyheterna på dessa kanaler så drivs en kanal av en chef med vänstersympatier, en kanal med KD sympatier och en kanal av en person med utalat Berlusconi sympatier. Alla dessa är överens om den stora frihet som de har till att göra sina nyhetsprogram och har flera ggr sagt det offentligt och de är knappast rädda att få sparken heller eftersom de vet att i så fall har de genast ett nytt arbete på en antiBerlusconiansk tidning/tvkanal och kan bedriva en hämdens politik mot B.
  När det gäller RAI så är det inte lika fritt. För det första så kontrollerar katolska kyrkan dem alla. Sedan är deras inriktning som sådan att Rai Uno tillhör KD, Rai Due tillör socialisterna och Rai Tre tillhör komunisterna. Så har fördelningen varit sedan 50talet och är så fortfarande.
  En liten rolig detalj man kan se när man tittar på nyhetsprogrammen och en politiker intervjuas så går det ofta till så på Rai kanalerna att man ser politikern i bild som pratar men det är en journalist som talar om vad han säger, medans på Berlusconis kanaler så hör man politikern tala och sedan eventuellt en journalistisk komentar efteråt.
  Svensk media väljer självklart att ta Rai kanalernas inslag och servera dem till svenska folket.
  När det gäller de där Berlusconianska utalandena som du citerar så hittar jag dem ingenstans fast det finns ett liknande om Kina där han säger att……under Mao så använde de barn som gödsling……håller med om att det är ett dumt utalande men han säger det här i en diskution som handlar om åklagarmyndigheten och dess hets mot honom. Han vill förklara för italienarna vilken typ av människor som åklagarmyndigheten består av. Ett dumt ordval men som togs av vänstermedia, gjordes om till att han hade ett utlägg om dagens Kina och talade om dem direkt. När det alltså egentligen handlade om något annat.
  När det gäller ”onskans arme” så hittar jag det ingenstans och hörde honom inte säga det under valkampagnen, och jag lyfte mina ögonbryn när jag sedan läste om det eftersom jag inte hört det som sagt. Antagligen en lögn, som blev ett ryckte som blev en sanning….som vanligt.
  Om man ger sig fan på att smutskasta en person och endast hitta fel så lovar jag dig att då kan alla människor framställas som svin. Det gäller att vara kritisk här i livet och personligen få fram korrekt fakta. Annars borde man inte ha någon åsikt alls eftersom den eventuella åsikten i så fall skulle vara baserad på lögn.

 5. 21 maj, 2008 kl. 13:25

  Det är alldeles för mycket text för att besvara grundligt, så jag tar upp valda delar av dina inlägg Lars-Ove!

  Om italienarna är det mest välkomnande folket, varför välkomnar de inte rumänerna? Nej, det enda de välkomnar är våra kvinnor!

  Lars-ove skrev: ”…Deras personliga hygien sköter de i diverse 1600-1700 tals fontäner samt de urinerar i portar ecc. I kombination av att Napolitanarna dessutom lever sedan ett år med en fruktansvärd stank från sopbergen på dess gator samt en åklagarmyndighet som släpper ut personer som anhålls för den typen av brott samma dag som de arresteras så rann bägaren helt enkelt över när den 16 åriga zigenerskan ertappades med ett spädbarn i sin famn och folket tog lagen i egna händer…

  …samtidigt som om en ny zigenargrupp skulle komma till Neapel så skulle denna nya grupp få en chans att leva där om de ville.

  …Jag kan väl dessutom tillägga att medans Spanien skjuter ihjäl de flyktingar som försöker hoppa över stängslen för att komma in i Spanien så samlar Italienarna ihop de flyktingar som kommer till Itatlien och ger dem mat, vård och husrum.”

  Roger Klang säger: Om rumänerna hade haft tillgång till rinnande vatten, avlopp, sophämtning och toaletter, såsom en välkomnande nation hade erbjudit dem så hade de inte skitit i fontäner, och det hade inte funnits någon bägare som kunde rinna över för italienarna!

  Jag tänker inte kommentera vänster – högerpolitik i Italien!

  Lars-Ove skrev ”…Italien inte har några invandringlagar/regler och den illegala invandringen är ett stort problem.”

  Har de inga lagar om det så vill de väl inte ta emot några flyktingar, är det så att de bara har just, illegala flyktingar och inga lagliga?

  Lars-Ove skrev: ”För det första….etnisk rensning….ja det får stå för dig och det enda jag säger om det är att om det var etnisk rensning det som hände i Neapel så var det etnisk rensning det som pågick här i Sverige mellan ca 1992-1996 när alla flyktingförlägningar sattes i brand. Enligt mitt sätt att se det så var det dessutom värre eftersom det var organiserat och det som skedde i Neapel var spontant.”

  Det du talar om här hände inte mellan 1992-1996, det var en isolerad händelse år 1990 och inget annat. Det var heller inte organiserat. Italienarna har inte gått igenom det vi svenskar har gått igenom i form av extrem kvinnostöld, när Gud avslöjade sin existens för det svenska folket, eller i alla fall för dem som hade fantasi nog att koppla ihop två och två! Dessutom så bevisade Gud sin existens definitivt 1992, genom att displaya offentliga moln, varav ett av dem föreställde en nyckelpiga som drog en tvådimensionell dödskalle. Som tur är uppstod ingen okontrollerad brand under de här veckorna 1990, och ingen blev därför skadad. Jag hör inte dig säga att det var tur att ingen blev skadad i Neapel, nej du försvarar mobben!

  Roger Klang, Lund den 21/05/2008

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: