Hem > Brott och straff > Engla, en ängel i himmelen nu!

Engla, en ängel i himmelen nu!

Så de har tagit rätt man. Det är vid tillfällen som detta, som jag önskar att vi hade haft dödsstraff i Sverige! Men istället har vi gulle-gull vård, och förberedelse för när barnamördarna och sexualbrottslingarna skall släppas ut i det fria igen.

 

En annan sak som stör mig är att när det är etniska immigranter eller immigrantättlingar som begår ett grovt brott, så tiger media i det längsta om etnicitet. Alexandramannen t. ex. fick man först reda på var en arab när teckningar i media ifrån rättegången, visades i tidningar och TV. Inte för att de sade det rakt ut, men man kunde räkna ut det på hans ovanligt karakteristiska kroknäsa på teckningarna. Mig veterligen så har det aldrig framgått uttryckligen av media, att han var icke-etnisk svensk. Alla bara vet det ändå! I alla fall tills domen faller och han blir utvisad efter avtjänat straff (men han kunde lika gärna vara etnisk europé i händelse av utvisning). Då kvarstår kroknäsan som enda ”beviset”. Är det så det ska vara? Ska vi tvingas att förlita oss på vår omdömesförmåga? Jag måste säga att den kan variera. Men eftersom media alltid förser oss med fakta nog, när det är en etnisk svensk inblandad, så behöver kanske det inte innebära några problem?

 

Det tog inte många minuter innan man fick reda på att den (misstänkte!) mördaren av Engla, var svensk! Redan när den 42-årige misstänkte mördaren hade arresterats, så fick man klart för sig att han (den misstänkte) var etnisk svensk. De visade medvetet bilder på hans lastbil, fryst från en sådan vinkel och zoomning att man såg den lokalpatriotiska svenska flaggan med texten ”Dalarna”, på nyheterna. Dagen efter att han hade erkänt gick de ut med namn och bild på mördaren i minst hälften av alla tidningar. Och det är bra, han har ju erkänt! Expressen hade till och med en fet bild och namn på löpsedeln. Antagligen så gjorde man det för att man ville visa att det minsann inte bara är invandrare som begår sexualbrott. Och det är väl OK, men eftersom det i normala fall råder ren spekulation bland folk om etnicitet vid sådana här brott i media, så är det moraliskt fel! Det är som att erkänna: ”Vi ljuger med hjälp av media, och ni vet att alla att vi ljuger om brottstatistiken, men vi visar rakt i ansiktet på Svensson att vi inte bryr oss om det varje gång vi får en chans att ”motbevisa” verkligheten!” De borde gå ut med namn och bild direkt efter den fällande domen, och endast då, vid alla andra grova brott också, oavsett gärningsmannens etnicitet!

 

Det finns ingen samhällsdebatt om ovanstående fenomen i media, vilket visar att journalisterna inte är intresserade av en sådan, eftersom de är de enda som kan skapa en samhällsdebatt! Självcensur råder.

 

Mig veterligen har inte media bevakat någon rättegång vid en begången gängvåldtäkt. De har inte talat om att offret var svenska och att gärningsmännen var immigranter, eller etniska immigrantättlingar! Jag kommer däremot ihåg ett fall där ett gäng svenskar slet in en stackars etnisk arabisk flicka i sin bil och våldtog henne, i Göteborg. Redan från början framgick det i media att det var fråga om att gärningsmännen var etniska svenskar, och att offret inte var det. Men vi vet ju alla att det omvända är fallet i 99 % av fallen, eller är det någon som inte vet det? Det är en förolämpning mot vanligt folks intelligens, i synnerhet som det bara krävs ca: 60 i IQ för att räkna ut det under en normal människas livsförlopp! Så gott som alla gängvåldtäkter är etniskt relaterade brott, vare sig de begås av svenskar (i ett fall av hundra) eller andra etniciteter (99 fall av hundra), och är därmed rasistiska hatbrott eller bara utsvävningar av stora perverterade egon! Men framför allt, media gör Sverige till en journalistdiktatur och i praktiken trepartistat (mp, v och s)! Bara genom att imitera (s) kan oppositionen ta makten i detta hjärntvättade land. Bara genom decennier av erfarenhet lär man sig att genomskåda barnprogram och till synes triviala ungdomsprogram i Sveriges television, om man inte redan fötts med en stark tillhörighetsidentitet som jag (jag är patriot)! Men det man inte ser kan man inte dra lärdom av, därför är den politiska indoktrineringen av era barn som starkast under dagtid, när du är på jobbet!

 

Jag tillhör dem som tror att Englas föräldrar inte kommer att kunna gå vidare med sina liv efter rättegången mot Anders Eklund. Anders Eklund kommer antagligen att bli bästis med Hörbymannen och Thomas Qvick på rättspsyk, så att de slipper att vara ensamma med tankarna på vad de har gjort mot små människor. Barnamördare har förverkat sin rätt att kallas människor och borde avrättas, så att Englas föräldrar kan gå vidare med sina liv, efter en sorgeperiod på åtskilliga år! Nu kommer de istället förmodligen att plågas av oresonligt hat mot Anders Eklund för resten av sina liv. Det finns ingen rättvisa i Sverige! Jag kan bara föreställa mig den ångest Englas mor måste känna nu:” Varför skjutsade jag inte Engla hem i bilen, varför lät jag henne cykla? Hade jag bara kört henne så hade hon varit i livet nu!” Men man kan inte blanda ihop barnuppfostran med det faktum att sexualbrottslingar som Anders Eklund existerar! Hade Engla och hennes familj bott i Malmö, Stockholm eller Göteborg, så hade situationen säkert varit en helt annan, men nu bodde Engla i en idyll. Jag hade förmodligen uppfostrat mina barn på samma sätt, som Englas mor gör. Bortskämda barn som tror att världen är till för dem blir aldrig goda medborgare! Och jag hoppas att Englas familj finner tröst i det, om de läser detta!

 

Det äcklar mig att se hur Rapport den 14/04 klockan 19:30, slätar över våldsbrott av den här dimensionen genom att få det att verka som om gärningsmannen var otillräknelig – icke ansvarig för sina handlingar – för att inte sänka toleransnivån hos vanligt folk i förhoppningen att alliansen inte ska höja fängelsstraffen för grova våldsbrottslingar (?). Tillråga på allt var de tvungna att poängtera, mitt i sorgen för Englas familj, att den här typen av brott är ”mycket sällsynt”. Allt för att avleda det faktum att Engla just har blivit brutalt mördad, och visa att hämndkänslor inte hör hemma i en ”sann” demokrati (läs det jag skrev om medialögnarnas och vänsterns diktatur ovan). Men hämndkänslor hör hemma i en demokrati, både samhällets och individens! (Jag vet socialdemokrater som menar att Anders Eklund borde få ”vård – så att han kan tänka igenom vad han gjort”. Det är nog så att alla socialdemokrater tänker så, skulle jag tro. Det är så man blir mörkrädd!)

 

De är perversa själva dessa TV-män och kvinnor, som försvarar så grova brottslingar! Det var i alla fall på ovanstående sätt jag upplevde reportaget om Engla, som om mördaren inte var orsaken till tragedin, utan han var redan glömd i sammanhanget. Englas familj har nog inte glömt Anders Eklund. Vänstern talar hela tiden om förlåtelse, men det finns ingen förlåtelse för sådana brott! En gammal hederlig lynchning hade varit på plats när det nu inte existerar relevanta påföljder (otur för ”er” att Eklund inte är skyddad av lagen om hets mot folkgrupp)! Om jag känner media och regering och riksdag rätt, så ändar det hela ut i en diskussion om psykvården. Jag hoppas att Englas föräldrar läser det här, och förhoppningsvis finner någon tröst i att de har andra människor med sig, även om de inte har regeringen och oppositionen med sig! Jag är glad att jag inte betalar TV-licens för propaganda mot brottsoffer och mig själv, bland andra! Tänk om det i stället hade varit Lars Engqvists (s) styrelseordförande i SVT, eller förutvarande styrelseordförande i SVT Allan Larsson (s) barn, jag undrar om de hade förlåtit Anders Eklund då? Hade vi fått se annorlunda vinklingar om Anders Eklund och flickan Engla då? Förmodligen. Därför – må dem brinna i helvetet för sin arrogans mot brottsoffrena, säger nyckelpigan som drar dödskallemolnet (i alla fall en av dem, och med 99.999 procents sannolikhet – den främste av dem)!

 

Anders Eklund var tydligen tidigare straffad för sexualbrott och våld mot kvinnor i olika omgångar. Av vilken art är fortfarande okänt för allmänheten. Som om det inte var viktigt i sammanhanget??? Men det är vad man kan förvänta sig av sexualbrottslingskramande medier. Vad är han straffad för? Är det våldtäkt? Om jag hade varit den som bestämt de senaste åren så hade Engla fortfarande varit vid liv, eftersom Anders Eklund hade befunnit sig i fängelse i så fall!

 

Vad säger experten i Metro den 15/04? Håll i er nu, när jag presenterar den djupa insikt hon häver ur sig; ”Mördare tänker annorlunda”!!! Fantastisk analys, är det inte? Och smaka sedan på journalistens frågeställning, och avgör själv om hon är objektiv! Ann Hagman heter hon. 3 frågor ställer hon till experten, Marianne Kristiansson, överläkare på rättspsykiatriska avdelningen i Huddinge och konsult vid rikskriminalpolisens gärningsmannaprofilgrupp.

Fråga nr 1: Varför blir man serievåldtäktsman/mördare? I denna fråga avslöjar journalisten att hon mycket väl känner till Anders Eklunds förflutna som våldtäktsman.

Fråga nr 2: Vad är det som driver dem? Jag har inget att säga om den här frågeställningen, om den ställs i ett riktigt sammanhang.

Fråga nr 3: Blir de någonsin friska? Behövs ej kommenteras, för uppenbar!

 

Nej, var och en kan vara sin egen expert. Vi vet alla att Anders Eklund hör hemma bakom lås och bom för all framtid! Då behövs det inga kostsamma ”experter” på rättspsyk, som säger det alla redan vet. Men vad tyckte då experten?  Ja, som hon svarade på den sista frågan; ”Det handlar ofta om grundläggande störningar i peronligheten och det kan man inte bli frisk ifrån. Man måste lära sig att hantera störningen för att inte återfalla i brott.”

Intressant att experten här väljer att använda sig av uttrycket ”Man” måste lära sig.., istället för ”Dem” måste lära sig att hantera störningar för att inte återfalla i brott.

 

Eftersom det förstnämnda (och nämnda) uttrycket implicerar att psykvården verkligen är ett alternativ att satsa på för grova vålds- och sexualbrottslingar, samt att det är naturligt att släppa ut dem i friheten en dag, så är det politiskt korrekt att uttala sig så. Om hon hade sagt ”dem” så hade hon lämnat en blotta i sin retorik, som hade gjort så att hon hade blivit tvungen att bemöta avsevärd kritik.

 

Roger Klang, Lund den 15/04/2008

Annonser
Kategorier:Brott och straff
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: