Hem > Inrikespolitik > Världen Idag

Världen Idag

Idag tänkte jag på min blogg berömma en kristen webtidning som heter Världen Idag! Men inte för att den är kristen, utan för att den tar upp intressanta ämnen som ingen annan vill ta i med tång. Bara för att ta några exempel från dagens tidning, kan nämnas att tidningen uppmärksammade Estlands 90-årsdag (? Läs artikeln), vilket ingen annan tidning gjorde mig veterligen, inte ens SvD.

Dessutom hade de ett hjärtknipande, eller kanske jag snarare borde säga hjärtskärande, reportage om en medelålders kristen flykting.http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=1653&Itemid=34 Till skillnad från personligheter som den numera berömde såkallade ”Kubasvensken” (Guantanamofången) Mehdi Ghesali, som välkomnades hem till Sverige med ett jobb och stora famnen, i synnerhet av media, så anses inte pakistaniern Griffen Barkat vara välkommen i Sverige. Tydligen finns det ingen hotbild mot en kristen barnhemsföreståndare för ett kristet barnhem i Pakistan??? Han har en dotter som är född i Sverige dessutom. Kan han inte komma ifråga som anhöriginvandrare ens? Har någon överhuvudtaget informerat honom om hans rättigheter (om han har några)? Han jobbar ju dessutom här i Sverige! Kanske kan han komma ifråga som arbetskraftsinvandrare snart (han har ju ett jobb), med tanke på den borgerliga regeringens förslag? 

Månadens statement! (Från samma tidning.):  

”Politiker som i andra samanhang kan skrika sig hesa om att pappor verkligen behövs för barnens trygghet och uppväxt, kan fullständigt bortse från pappornas betydelse när man förespråkar insemination av lesbiska par.” 

Ruben Agnarsson, Världen Idag.

Roger Klang, Lund den 29/03/2008

Annonser
Kategorier:Inrikespolitik Taggar:
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: