Hem > Inrikespolitik > Kvoterade VAB-dagar = tvång för de ”icke-troende”

Kvoterade VAB-dagar = tvång för de ”icke-troende”

Vänsterpartiet, miljöpartiet och socialdemokraterna vill tvinga familjer att bli ”jämställda”, genom att kvotera VAB-dagarna. Men den verkliga anledningen är i själva verket att de vill tvinga familjer att bli socialistiska, precis som på Kuba och Venezuela! Det är känt att borgerliga familjer ofta, men inte alltid, har en självvald familjesituation där kvinnan tar det största ansvaret för barnen när de är små. Genom att kvotera VAB-dagarna, som vänsterblocket vill, så kommer man ”till-rätta” med individualistiska tendenser! Det visar oss Mona Sahlins verkliga ansikte, ”tvång för de som inte tycker som oss, att göra som oss”. Den enda vägen att gå för borgerligheten – om man inte väljer att påtvinga s, v och mp-väljare att kvinnan alltid skall vara hemma i familjen vid vård av sjukt barn – är att föreslå en morot för människor! Hade man inte gjort det så hade man fört samma förtryckande politik som s, v och mp. Det visar hur viktig ideologi är i politiken! Jag respekterar Reinfeldts satsning på jämlikhet, och Jag för min del väljer frihet framför tvång! Inte bara frihet för mig, utan också frihet för de socialister som vill förse mig med en tvångströja. Jag är beredd att dö för vänsterns rätt att uttrycka sig, trots att de är beredda att förtrycka mig för mitt sätt att utrycka mig!  

Jämställdhet är en politisk fråga, inte en rättvisefråga! Jag tackar Gud för de kvinnor som väljer att prioritera sina barn framför karriären, för barnens skull! I media framhåller man gärna att slöjbärande muslimska kvinnor har gjort ett eget och valitt val att stanna hemma och sköta familjen, genom att intervjua utvalda muslimska kvinnor med den preferensen. Man skulle aldrig sända ett reportage med svenska kvinnor som valt familjen framför karriären – oemotsagt, eftersom det är politik då helt plötsligt. 

Jag respekterar naturligtvis de muslimska kvinnornas rätt att göra egna val, när så är fallet att de gör sina egna val. När de tvingas till sina ”val” så är det naturligtvis en annan sak, jag är beredd att slåss för dessa kvinnors rättigheter i Sverige! Jag respekterar också svenska kvinnors rätt att välja karriären. Det lovar jag, om svenska kvinnor och socialister respekterar när svenska kvinnor väljer barnen framför karriären, och om arabiska och europeiska män respekterar sina döttrars och systrars vägval när de vill leva fritt, kanske med en svensk man! 

Jag respekterar religion, men jag respekterar inte att någon tvingar någon annan som egentligen vill gå sin egen väg, att dyrka den Gud som han själv valt att dyrka och tvinga henne att leva efter koranen eller bibeln. Det motsätter jag mig, för det är tvångsdop! Jag är samtidigt 100 procent säker på att Gud motsätter sig det tillsammans med mig! Det är därför jag inte tror att Sverige kan hålla sig utanför motsättningarna mellan å ena sidan USA och Europa, och å andra sidan militanta islamister, i framtiden. Den enda möjligheten, och den enda orsaken till att vi fortfarande ses på med mindre hat från islamisterna, är att vi för en feg politik. Men så länge vi för en feg och utslätad politik så kommer vi inte att kunna vända trenden med kvinnostölder, och det gäller mot Europa också! Men när vi har vänt trenden, så kommer också terrorismen till Sverige, tyvärr. Världen handlar om kvinnor, inte religion, att det skulle handla om Gud är bara ljug från förtryckarnas sida! Många av oss svenska män och kvinnor, också immigranter, vet att Gud är på vår sida i kampen om kvinnorna, för vi har fått betala det ultimata priset av samma människor som vill beröva oss även det vi har kvar! Det tycks inte finnas något slut på eländet (världens ondska). Men Gud är också på förtryckarnas kvinnors sida över hela världen! Även våra grannländers manliga befolkning i Europa beter sig, mot bättre vetande, illa mot oss svenska män och sina egna kvinnor! Jag kan garantera att Gud inte vill att detta beteende av kvinnoförtryckarna skall få fortsätta! Den som har läst mina tidigare inlägg vet att jag samtidigt vänder mig mot ”womanizing” av svenska män mot asiater och polacker, och att jag är lika obeveklig med att vi måste vända situationen där med. Det är det som skiljer en man med moral, från en omoralisk man, och världen är full av omoraliska män! Det är ett av karaktärsdragen i nästan samtliga länder i världen. 

Reinfeldt skulle gärna få fortsätta att föra en politik för jämställdhet och kvinnors rätt för mig – som inrikesminister! I alla fall så länge den politiken grundar sig på någorlunda rättvisa regler, och framförallt frivillighet. 

Roger Klang, Lund den 28/02/2008  

Annonser
Kategorier:Inrikespolitik Taggar:
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: